Európában is egyedülálló térkőgyár, széles termékpaletta, különleges felületkezelési eljárások és rövid szállítási határidők. Néhány év alatt a Viastein az ország és a régió egyik legfontosabb térkőgyártójává lépett elő.

A Viastein olyan térburkoló lapokat, szegélyköveket, válaszfalelemeket fejleszt, gyárt és forgalmaz, melyekkel a tér teljesen átalakul. Prémium térköveik nemcsak ellenállóbbá, stílusosabbá és izgalmasabbá teszik otthonainkat, közterületeinket, de a mindennapjainkba is örömet, izgalmat és elégedettséget csempésznek. A siker titka a stabil háttérben, a kifogástalan minőségben és a felelős gondolkodásban rejlik.

Stabil háttér

A Viastein biharkeresztesi térkőgyára és térkőnemesítő üzeme méreteit és technológiai fejlettségét tekintve is egyedülálló Európában. A térkövek, szegélyek, falazóblokkok és nagyméretű lapok termelése az 1 200 000 m2-es éves kapacitással üzemelő csarnoképületben folyik, míg a gyöngyszórt, nemesített vagy roppantott térkövek felületkezelése a különleges technológiai sornak helyet biztosító 1000 m2-es üzemben zajlik.

Prémium minőség

A Viastein térkövei a természetes megjelenésű, tájba illeszkedő terek kialakításától az elegáns, letisztult burkolatokon át a mediterrán hangulatot idéző szín- és formavilágig minden ötlet megvalósítására lehetőséget kínálnak. A felső kategóriás termékek minőségéről évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek gondoskodnak, VIA+ felületkezeléssel pedig a térkövek még ellenállóbbá válnak a szennyeződésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben.

Felelős gondolkodás

A Viastein jóvoltából ráadásul közösségi tereink közül is egyre több alakul át és kel új életre. Többek között a Viastein gyártja a Kopaszi-gáton épülő legújabb budapesti városrész egyedi térköveit, legutóbb pedig a Lupa Beach kibővült félszigetét varázsolta újjá. Úgy tűnik, a térkőgyártó valóban az emberek igényeihez szabott terekben és felületekben gondolkodik.

http://www.viastein.hu/

Címkék:
-
FEL