Otthonteremtési Támogatások Kisokos
A lakásvásárlásra és építkezésre igénybe vehető állami támogatások köre változik és kibővül.
Tovább
VIASTEIN - és a tér átalakul
Európában is egyedülálló térkőgyár, széles termékpaletta, különleges felületkezelési eljárások és rövid szállítási határidők. Néhány év alatt a Viastein az ország és a régió egyik legfontosabb térkőgyártójává lépett elő.
Tovább
Falazás habarcsterítő kocsival
A falazat adja az épület arcát, ezzel határozza meg a ház stílusát. A fal az épület tartószerkezete, a belső terek határoló eleme, mely már évtizedek óta szinte ugyanúgy épül. Stabil alapra, téglakötésben rakva, habarcsterítéssel ragasztva biztosítja külső és belső terek elválasztását a külvilág zajaitól, és egyéb kellemetlen körülményektől. Valószínűleg sokakban felmerül a kérdés, hogy ma a modern építőanyagok idejében is biztosan ugyanúgy épül a falazat, mint egykoron? A válasz csak részben igen…
Tovább
SUPERSHOP - NYERJEN 8 NAPOS TÖRÖKORSZÁGI KÖRUTAZÁST
Használja SuperShop kártyáját bármely partnerünknél július 1-31. között, regisztráljon játékunkra, és megnyerheti a törökországi körutazást a PremioTravel felajánlásával!
Tovább
FIGYELEM! EZÉRT CSÖKKEN FOLYAMATOSAN A CSOK ÉRTÉKE
A Családi Otthonteremtési Kedvezményt 2015 óta nyújt lehetőséget a családok számára ingatlanuk felépítésére vagy felújítására. A támogatás az elmúlt négy évben számos változáson ment keresztül, ma pedig akár 10 millió forintot is igényelhet az államtól az, aki három gyermeket vállal, vagy már most is nevel. Az újHÁZ Centrum Tavaszi Trendriportjából azonban kiderül, a tavalyi hasonló feltételek mellett igényelt támogatás jóval többet ért, mint az idén felvettek. Az otthonukat építtetők pedig minél később kezdenek bele a beruházásokba, ingatlan felújításokba, annál rosszabbul járnak.
Tovább
TOP 5 kültéri zuhany, ahol mi is szívesen felfrissülnénk
Lassan minden hőmérsékleti rekord megdől, a tartósan harminc fok fölötti kánikula pedig jelentősen megterheli a szervezetünket. Érdemes minden fronton frissen és hűvösen tartani otthonunkat: míg a belső terekben az árnyékolással és a klímatechnológiával tudjuk felvenni a harcot, addig odakint az árnyékot adó terasz mellett a kültéri zuhanyok nyújthatnak hűsítő megoldást.
Tovább
Burkoljunk természetes kővel!
A természetes kőburkolat megfelelő helyen és szakszerű kivitelezést követően egy tartós és elegáns burkolat. Számtalan felhasználási területe van, bizonyos típusokkal burkolhatunk kivül-belül, padlón és falon is. Nem olcsó, de aki hosszú távra tervez, és híve a minőségi burkolatoknak, annak mindenképpen érdemes ezt a lehetőséget is figyelembe venni.
Tovább
A gépi vakolás
A munkálatok végét jelenti, ha már a vakoláson kell gondolkodnunk, hiszen ez már az utolsó munkafázisok egyike, de még nem a legutolsó. Legyen az felújítás, vagy új építés, a vakolás időszakában már gyakran fogy a feladatnak szentelt türelem, szűkülnek a határidők, a gyorsan végzett munkával pedig veszélybe kerülhet a minőség. A vakolat viszont egyfajta hidat képez a tartószerkezet és burkolat közt, kiegyenlíti a nyers tartószerkezet egyenetlenségeit, és megfelelő alapot biztosít a rákerülő burkolatnak, így minőségi vakolatról nem érdemes lemondani, hiszen valószínűleg senki sem szeretné ezt a piszkos munkafolyamatot egyhamar megismételni. Van egy jó alternatíva, amivel mind a minőség, mind pedig a tempó magas szinten tartható, ez pedig a gépi vakolás.
Tovább
FEL