Pályázat

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés az ÉPFORG Kft-nél

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01731

Projekt adatok

 • a kedvezményezett neve: ÉPFORG Épitő- és Tüzelőanyagkereskedő Korlátolt Felelősségű Társaság
 • a projekt címe: „Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés az ÉPFORG Kft-nél”
 • a projekt összes költsége 20.133.000 Ft
 • a szerződött támogatás összege: 8.053.200 Ft
 • a támogatás mértéke (%-ban): 40%
 • a projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.
 • projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01731

A projekt tartalmának bemutatása

Az ÉPFORG Épitő- és Tüzelőanyagkereskedő Korlátolt Felelősségű Társaság Vasáru-, festék-, üveg-kiskereskedelem (TEÁOR’08 47.52) tevékenységének fejlesztéséhez vette igénybe a támogatást.

A projekt keretében az Épforg Kft. vállalatirányítási folyamatainak optimalizálása és automatizálása, azaz a vállalkozás üzleti folyamatainak modernizációja valósul meg. A megalapozott fejlesztés előkészítése érdekében auditot végeztettünk el a Modern Vállalkozások Programjának keretében, amelynek eredménye, hogy vállalkozásunk Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítésben részesült.

Jelen beruházás közvetlenül járul hozzá az ÉPFORG Kft. versenyképességének megtartásához, a munkahelyteremtő- és megtartó képesség fejlesztéséhez, valamint a belső vállalati folyamatok hatékonyságához. A fejlesztés hatására növekszik a vállalkozás innovatív szemlélete és naprakész üzleti tudása, javul az infokommunikációs technológiák, alkalmazások készségszintű és professzionális használata, vagyis erősödik a vállalkozás elektronikus gazdaságba történő beilleszkedése.

A projekt keretében megvalósított beruházási elemek

 • vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés
 • tájékoztatáshoz és nyilvánossághoz kapcsolódó tevékenységek

A fejlesztés során megvalósult tevékenységek

 • 1 db DellPower Edge típusú Szerver beszerzése, amely biztosítja a komplex infokommunikációs fejlesztéshez elengedhetetlen infrastrukturális hátteret.
 • Helybe telepített üzleti szoftverek bevezetése: 1. Vállalati CRM, értékesítés terület, 5. Beszerzési, logisztikai terület, 6. Táv- és csoportmunka támogatás, 8. Internetes értékesítés, 10. Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow), 4. Kontrolling és döntéstámogatás, 11. Elektronikus iratkezelés célterület.

   

  Vállalati CRM, értékesítés terület: alapvető értékesítési folyamatok támogatása, elősegítik marketing kampányok előkészítését és menedzselését.

  Beszerzési, logisztikai terület: alkalmas a hatékonyság növelésére a beszerzők és logisztikusok által elvégzendő feladatok körében, valamint egyszerűen és folyamatosan biztosítható a készletek optimális szinten tartása.

  Táv- és csoportmunka támogatás: célja a biztonságos adatkommunikáció és elektronikus levelezés, továbbá az információ, tudás megosztásának lehetősége egy távolról is elérhető, egységes szerkezetű, hierarchikusan felépített tudásbázison keresztül, ezen kívül a nem elektronikusan keletkező adatok elektronikus kezelését is lehetővé teszi, illetve egy valós idejű üzenetküldő szolgáltatás biztosítása. internetes értékesítés (vállalati webáruház): alkalmas megrendelések összeállítására, visszaigazolására, nyilvántartására a WEB-en keresztül, arra jogosult felhasználók részére és árjegyzékek, termékismertetők publikálására.

  Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow): alkalmas feladatok létrehozására, kiosztására, erőforrások hozzárendelésére, határidők kiszabására, felelősök kijelölésére, tehát a munkafolyamatok automatizálására, vezérlésére.

  Kontrolling és döntéstámogatás: elemző-értékelő táblázatok tervezése, automatikus kitöltetése, terv- tény-, és bázisadatok összevetése.

  Elektronikus iratkezelési rendszer.

  A projekt szerves része a fejlesztéshez kapcsolódó egyéb szolgáltatások: oktatás, migráció; telepítés; helyszíni tanácsadás; konfigurálás; specifikáció, testreszabás

A kötelező nyilvánosság biztosítása során a KTK 2020 kézikönyvben előírt kötelező elemek megvalósítására kerül sor.

A projekt megvalósításának műszaki-szakmai eredményeként az ÉPFORG Kft. elektronikus értékesítésből származó éves nettó árbevétel növekedése valósul meg, azzal, hogy a társaságnak korábban nem volt ilyen típusú bevétele.

A projekt megvalósítása az ÉPFORG Kft. 8800 Nagykanizsa, Magyar utca 114-116. cím alatti telephelyén valósul meg.

FEL