36 éve az építőiparban

Az Épforg Kft. családi vállalkozásból lett építőanyag kereskedő lánc, amely 1987 óta segít az építkezőknek eligazodni az építőanyagok széles kínálatában, és abban, hogy mindenből a legmegfelelőbbet sikerüljön kiválasztani. Cégünk 2002-ben csatlakozott a ma már országos lefedettségű építőanyag beszerzési hálózathoz, az Újház Zrt.-hez, amely további garanciát jelent piacképes áraink kialakításában. Így a térségünkben már megszerzett vezető pozíciónkat tartani tudjuk, illetve a gyártóktól való közvetlen vásárlás lehetővé teszi, hogy jó minőségű árut kínáljunk kedvező áron.

Számunkra visszatérő elégedett vásárlóink a legjobb referenciáink, akik családias hangulatban szerzik be a számukra fontos építőanyagokat pincétől a padlásig. A teljeskörű építőanyag kínálat mellett a másik fő profilunk a fürdőszobai termékek, burkoló anyagok és fürdőszoba felszerelések forgalmazása. Míg korábban a választék hiánya okozott gondot, ma a bőség zavara nehezíti a döntést.Üzleteinkben ehhez tudunk ötleteket , tanácsokat adni, hogy ki-ki megtalálja az izlésének , és nem utolsó sorban pénztárcájának megfelelő legjobb megoldást.Kínálatunkban megtalálható olasz, spanyol vezető csempegyárak termékei, pl Mondano Franchise, PAMESA, Paradyz, Zalakerámia,Ragno, Domino, Tubadzin, Atlas Concorde, APE termékek, szaniterek, csaptelepek, zuhanykabinok, ragasztóanyagok, fúgázók, vízszigetelők, kiegészítők és még sok minden más.

Szakmailag felkészült és udvarias munkatársaink korrekt, akár személyre szabott árajánlatot adnak. Győződj meg róla akár személyesen te is!

Szeretettel várunk:
Az Épforg kft csapata.

Ügyfeleink mondták

Néhány gondolat amit ügyfeleink gondolnak rólunk

FEL