Szolgáltatásaink

Card image cap
Bankkártyás fizetés

Telephelyeinken a készpénz és vásárlási utalvány mellett, lehetőséget biztosítunk a bankkártyás fizetésre egyaránt.

Card image cap
Havi akciók

Telephelyeinken havonta megújuló akciókkal várjuk. Az aktuális kedvezmények megtalálhatóak weboldalunkon, valamint az újHÁZ Centrum weboldalán, valamint a telephelyeken kihelyezett reklámanyagokban. Fontos számunkra, hogy vásárlóink könnyen értesüljenek az aktuális kedvezményekről, amennyiben Ön sem szeretne lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Kiemelt ügyfélkezelés

Vásárlóink részére teljes körű ügyfélkezelést biztosítunk. Kollégáink egyénre szabottan kezelik a vásárlói folyószámlákat, a termék kiválasztásától a házhozszállításig végigkísérik a teljes vásárlási folyamatot. Kapcsolódó akcióinkról időközben értesítik ügyfeleinket. Bizalommal fordulhat hozzájuk, munkatársaink kézben tartják a folyamatokat.

Ajándékutalvány

A vásárlási utalvány praktikus ajándék lehet családtagoknak, barátoknak, akik saját igényeik szerint választhatnak széles termékpalettánkból. Utalványaink 5.000, 10.000 forintos címletekben igényelhetőek telephelyeinken.

Házhozszállítás

Telephelyeink hatalmas árukészletekkel rendelkeznek, így a megrendelt termékek gyakran azonnal elvihetőek, ehhez nyújtunk segítséget a házhozszállítási szolgáltatásunk révén. A szolgáltatás díjáról érdeklődjön kollégáinknál. A felújítás, építkezés különböző fázisához megrendelt termékeket ütemezetten szállítjuk ki Önnek, hogy a munkálatok helyszínén mindig csak az éppen szükséges anyagok legyenek.

Szaktanácsadás

Szakértő kollégáink hasznos tanácsokkal és naprakész információkkal segítenek minden vásárlónak, legyen szó építkezésről, átépítési munkálatokról, felújításról, energiatakarékos értéknövelő munkákról vagy állagmegóvásról. Az Épforg Kft. munkatársai széleskörű anyag- és technológiai ismereteiket nemzetközi gyártó partnereink által szervezett rendszeres oktatásokból és saját képzési rendszereinken keresztül nyerik, hogy a hosszú távú és fontos döntésekben megfelelő szakmai támogatást nyújthassanak. A szükséges munkálatok pontosítása, a helyes anyag és minőségválasztás komoly megtakarítást jelenthet. Szakembereink az építkezés, a felújítás és az átalakítás minden fázisában személyre szabott hasznos tanácsokkal könnyítik meg vásárlási döntéseiket.

Rendelés e-mail-ben

Vásárlóinknak lehetőséget kínálunk az elektronikus úton történő rendelésre is, melynek véglegesítésére egy telefonon történő előzetes egyeztetés után kerül sor.

Anyagszükséglet kapkuláció

Az építőanyagok beszerzésénél érdemes figyelmet fordítani a megvalósításhoz szükséges anyagok pontos kiszámítására, felmérve a szükséges rátartásokat és az alkalmazási, lerakási mód miatt igényelt plusz mennyiségeket. Amennyiben a tervek nem tartalmaznak pontos anyagkiírást, vagy a felújítási, illetve átépítési munka nem műszaki alaprajzok szerint készül, úgy szakembereink a helyiségek méretei alapján segítenek kiszámolni, hogy a tervezett munkálatokhoz az egyes építőanyagokból mennyit érdemes beszerezni.

Vakolat színminta

A homlokzat színezése előtt lehetőséget biztosítunk vásárlóink részére, hogy kipróbálják a kiválasztott színt saját otthonuk falán. Igény esetén 2 kg színmintát biztosítunk a kiválasztott vakolatból, amelynek árát az előzetesen kalkulált mennyiségek megrendelése esetén jóváírunk.

Helyben kevert vakolat

A telephelyeinken működő számítógépes vakolat színkeverés és gyári színkeverés olyan kiegészítő, speciális szolgáltatás, amely segíti a vásárlói elképzelések megvalósulását. Amennyiben Ön kiválasztotta otthonának külső-belső színeit, mi rövid határidővel ki is keverjük a szükséges mennyiséget.

FEL