Építőanyag és fürdőszoba szakáruház.
Telephelyek:    Nagykanizsa    »     Nagyrécse    »     Zalakaros    »     Letenye
Menü
Webáruházaink
Kategóriák
Facebook
 
1
2
Következő 10 termék »
Méret: 600x600x8
Méret: 600x600x8
Méret: 600x600x8
Méret: 600x600x8
Méret: 600x600x8
Méret: 600x600x8
A finom és decens lyuggatás optimalizálja a hangelnyelést, ill. egyes lapfelületek esetében fellazítja az álmennyezeti képet.
Látszóbordás rendszer, a lapok kivehetőek
Önhordó rendszer, a tartók látszóak vagy rejtettek
Sávos rendszer, kereszttartók látszóak vagy rejtettek
 
1
2
Következő 10 termék »
Leírás

A környezetvédelem már a termékek kifejlesztésénél elkezdődik. A nyersanyagok és az anyagösszetétel észszerű kiválasztásával arra törekszünk, hogy a termékjellemzők az egész életciklus alatt optimálisak legyenek.
A gyártási eljárás folytonos optimalizálása és a műszaki berendezések folytonos javítása döntően hozzájárul ahhoz, hogy a gyártás során az energia-felhasználást és ezáltal a károsanyag-kibocsátást jelentősen csökkentsük.
A zárt anyagkörforgásnak köszönhetően nem csak a gyártás során felhasznált vizet, hanem a pl. sérült lapok és csiszolópor formájában keletkezett gyártási hulladékot is újra bevezetjük a gyártási folyamatba és újrahasznosítjuk.
A hulladék elkerülése érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a csomagolóanyag optimalizálására. Hogy a környezetet a lehető legkisebb mértékben terheljük, a raklapokhoz csak kezeletlen fát, csomagolóanyagként hulladékpapírból készült kartoncsíkot, ill. a szállítási védelem érdekében fóliát használunk.
Termékeink gyártásakor hosszú élettartamuk ellenére előre gondolunk az újrahasznosításukra. A lapok hátoldalán lévő felirat biztosítja a felhasznált nyersanyagok ellenőrizhetőségét.

Zajvédelem:

A jó teremakusztika a léghanggátlas es hangelnyeles észszerű kombinációjaból all.

Hangelnyelés
A hangelnyelés az a hangenergia-veszteseg, amely a hangnak a terem határoló felületeivel vagy a benne levő tárgyakkal és szemelyékkel törtenő találkozasakor keletkezik. A veszteség túlnyomórészt úgy keletkezik, hogy a hang hőenergiáva alakul át (disszipacio).

Léghang-gátlas
Léghang-gátlasról akkor beszélunk, amikor a helyiségek közötti hangátvitelt az elválasztó szerkezeti elemek fölött meg kell akadályozni.

A léghang-gátlast a szabványos hangnyomás szint különbség Dn,c,w dB) meghatározasaval mérik

Tűzvédelem:

Hogy a lehető legnagyobb biztonsagot nyujtsak az emberek szamara, az AMF almennyezeti rendszereket a DIN 4102 2. resze szerint vizsgaltak.

Ennel a vizsgalatnal nem csak onmagaban, hanem a fodemmel egyutt is tesztelik az almennyezet tűzallosagi időtartamat. A beepithető elemeket, mint lampatesteket, hangszorokat, anemosztatokat stb. szinten vizsgaljak.

Ennel a vizsgalatnal az AMF almennyezeti rendszerek szerkezeti rendszertől es fodemtől fuggően F30 - F120 ertekeket ertek el.