Építőanyag és fürdőszoba szakáruház.
Telephelyek:    Nagykanizsa    »     Nagyrécse    »     Zalakaros    »     Letenye
Menü
Webáruházaink
Kategóriák
Facebook
 
1
2
3
4
5
6
7
8
Következő 10 termék »
Max falköz: 120cm
Max falköz: 140cm
Max falköz: 160cm
Max falköz: 180cm
Max falköz: 200cm
Max falköz: 220cm
Max falköz: 240cm
Max falköz: 260cm
Max falköz: 280cm
Max falköz: 300cm
 
1
2
3
4
5
6
7
8
Következő 10 termék »
Leírás

A mesterfödém mester-gerendákból és a gerendákra függesztett béléstestekből áll, ahol a béléstestek között kialakult bordát egy ütemben az esetleges felbetonnal kell kibetonozni.
A terhelés (támaszköz) nagyságának függvényében a Leier és Frühwald mesterfödém-rendszer különböző vastagságú és erősségű szerkezetet kínál.
A mesterfödém lakó-, kereskedelmi-, egészségügyi-, oktatási-, iroda- és üzemi épületekhez alkalmazható. Új építési és felújítási feladatokra; pince feletti, emeletek közötti és tető föd démek céljára egyaránt használható.
Az erkély- és loggia kinyúló mester födém gerendákkal és a műszaki terv szerinti vasalással egyszerűen oldható meg. A kiváltók a födém alatt, vagy akár a födém vastagságában rejtetten készíthetők el. A mesterfödém elsősorban nyugvó terhek viselésére szolgál. Nem nyugvó tehernek számítanak a gépek, a daruk, a szállítóeszközök terhei, ill. ezek keréknyomásai, amennyiben a 7.5 kN értéket meghaladják. Agresszív gázokkal, folyadékokkal érintkező szerkezetek esetén a gyártó írásos véleménye szükséges. A mesterfödém gerendák 100-920 cm között, 20 cm-es hosszméretlépcsővel készülnek.

Előnyök:
- a szerkezeti elemek kis súlya miatt egyszerű, olcsó kivitelezés
- hő-, és hangszigetelés
- nem szükséges felületi zsaluzat, csak vonalszerű alátámasztás
- kis önsúly